Voor ondernemers

 

Bedrijfscoaching voor bedrijven die willen groeien

Als manager van een bedrijf heb je veel ballen hoog te houden. Je wilt dat medewerkers het naar hun zin hebben, de productiviteit goed is, en hoogstwaarschijnlijk groeien in je omzet. Door het samenwerken met een bedrijfscoach zorg je dat je medewerkers het naar hun zin hebben en gezond blijven. Dit heeft een positieve invloed op de groei van het bedrijf.

 

Perfectionisme

Leg je de lat elke dag te hoog voor jezelf? Zorgt de druk in je hoofd voor uitstelgedrag of stressklachten? Ben je aan het eind van de dag altijd helemaal uitgeput? Dan is perfectionisme geen goede eigenschap meer, maar een slechte.

 

Burn-out

Heb je stressklachten te lang genegeerd? Ben je geestelijk en lichamelijk snel uitgeput en zijn alle dagelijkse bezigheden je te veel? Voelt het alsof alles om je heen instort? Dan kan je te maken hebben met een burn-out.

 

Vastlopen tijdens het datingproces of in je relatie

Heb je problemen om jezelf kwetsbaar op te stellen? Vind je het moeilijk om een ander in te schatten? Of merk je dat je vaak op hetzelfde punt vastloopt in een relatie maar weet je niet hoe je dit anders aan kunt pakken? Door meer inzicht te krijgen in jezelf en te leren hoe het anders kan, kun je dit doorbreken.

 

Stressklachten

Voelt het alsof je elke dag in de vijfde versnelling door het leven gaat? Voel je je continu opgejaagd als je wakker wordt? Sta je altijd aan, of voel je je juist ontzettend moe? Stressklachten kunnen er zelfs voor zorgen dat je hartklopping krijgt, overmatig gaat zweten of steeds vaker ziek bent. Blijf er niet te lang mee rondlopen!

 

Angst voor spreken in het openbaar

Vind je het lastig om het woord te nemen in het bijzijn van anderen? Denk je te veel na over de manier waarop je iets wilt zeggen?

 

Vastzitten in je loopbaan

Twijfel je over je huidige baan? Heb je geen idee hoe het komt dat je het niet meer naar je zin hebt? Vind je het lastig om te bepalen wat je wel graag zou willen?

 

Moeilijkheden in de relatie met je ouders

Heeft de scheiding van je ouders er voor gezorgd dat er in je leven een hoop is veranderd? Vind je het moeilijk om de aandacht te verdelen tussen je beide ouders en voelt het alsof je geen basis meer hebt om op terug te vallen? Of het nu door een scheiding komt of andere omstandigheden, de relatie met je ouders kan ingewikkeld zijn. Ik help je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?