Angst voor spreken in het openbaar

Vind je het lastig om het woord te nemen in het bijzijn van anderen? Denk je te veel na over de manier waarop je iets wilt zeggen?

Vind je het lastig om het woord te nemen in het bijzijn van anderen? Denk je te veel na over de manier waarop je iets wilt zeggen?

Leer om te praten zonder angst

Tijdens een gesprek kan er zoveel in je hoofd zitten, dat je eigenlijk niet meer goed in staat bent om te luisteren naar wat iemand zegt. Dit zorgt ervoor dat het gesprek stilvalt of je reactie eigenlijk niet erg aansluit op dat wat je gesprekspartner zojuist heeft verteld. Binnen 1-op-1 coaching leer ik je hoe je de rust kunt pakken en zo op een prettige manier kunt communiceren.

 

Hoe kan het anders?

Wil je stappen maken in je professionele leven? Ben je klaar met de angst om te spreken in het openbaar? Wil je rust en controle over wat je zegt en denkt?

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Mijn werkwijze voor particulieren

Naar een psycholoog gaan is niet iets wat je dagelijks doet. Wat is de 1e stap? Hoeveel sessies heb ik nodig en hoe verloopt het traject? Allemaal vragen waar ik je graag antwoord op geef.

Bekijk mijn werkwijze

Wil je een keer gratis kennismaken?

​​Praten over jouw persoonlijke obstakels doe je graag met iemand waar je je goed bij voelt. Ik wil deze zoektocht zo makkelijk mogelijk voor je maken en bied voor al mijn sessies altijd een vrijblijvend online kennismakingsgesprek aan. Hierbij kunnen we elkaar leren kennen, kun je je vragen stellen en een weloverwogen keuze maken. Blijk ik niet de juiste persoon voor jou te zijn? Geen enkel probleem.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in
Vrijblijvend kennismaken?