Bedrijfscoaching voor bedrijven die willen groeien

Als manager van een bedrijf heb je veel ballen hoog te houden. Je wilt dat medewerkers het naar hun zin hebben, de productiviteit goed is, en hoogstwaarschijnlijk groeien in je omzet. Door het samenwerken met een bedrijfscoach zorg je dat je medewerkers het naar hun zin hebben en gezond blijven. Dit heeft een positieve invloed op de groei van het bedrijf.

Als manager van een bedrijf heb je veel ballen hoog te houden. Je wilt dat medewerkers het naar hun zin hebben, de productiviteit goed is, en hoogstwaarschijnlijk groeien in je omzet. Door het samenwerken met een bedrijfscoach zorg je dat je medewerkers het naar hun zin hebben en gezond blijven. Dit heeft een positieve invloed op de groei van het bedrijf.

Minimaliseren van stressklachten blijft moeilijk

Hoe betrokken je als leidinggevende ook bij je werknemers bent, het minimaliseren van stressklachten bij personeel blijft een lastig verhaal. Werknemers willen geen verkeerde indruk bij de werkgever achterlaten waardoor zij minder open zijn over hun klachten en moeilijkheden en te laat aan de bel trekken. Gevolg? Medewerkers vallen onnodig uit, je komt in de knoei met je planning en zit met hoge kosten. Door het samenwerken met een bedrijfscoach kun je uitval door stressklachten zoveel mogelijk voorkomen of re-integratie na burn-out zo effectief en prettig mogelijk laten verlopen.

 

Preventieve bedrijfscoaching

Door middel van zowel preventieve coaching als coaching bij burn-out bied je jouw werknemers een onafhankelijk persoon aan waarmee zij aan hun persoonlijke groei kunnen werken. Door het inzetten van mij als bedrijfscoach kan er vroegtijdig worden ingegrepen bij stressklachten, wat zowel jouw als leidinggevende als de werknemers ten goede komt. Uitval van personeel kun je zo zoveel mogelijk voorkomen en een effectieve en duurzame re-integratie bespaart ontzettend veel kosten.

 

Een betere werkcultuur

Door aan je personeel duidelijk te maken met wat voor soort klachten ze bij mij terecht kunnen en waarom dit belangrijk is creëer je al direct een betere werkcultuur. Jouw personeel weet dat er geen taboe heerst op het ervaren van stressklachten of onzekerheden en zal zich daarom eerder laten helpen. Als leidinggevende ben jij het voorbeeld binnen jouw bedrijf om te laten zien dat kwetsbaarheden er mogen zijn en dat het juist sterk is wanneer je hier aan wilt werken.

Ga je een samenwerking met mij aan dan vind ik het altijd super belangrijk dat er transparantie is over de kosten. Er zal dus altijd van te voren bepaald worden hoeveel sessies er ingezet worden voordat ik van start ga.

 

Thema’s waarvoor je mij als bedrijfscoach kunt inhuren:

  • verlagen van stressklachten
  • prestatiedruk verminderen
  • perfectionisme
  • gebrek aan focus
  • verhogen van assertiviteit en autonomie
  • herstel van burn-out
  • verminderen van onzekerheid
  • leren spreken in het openbaar

 

Lijkt dit je interessant en wil je meer informatie? Ik kom graag een keer langs om kennis te maken.

Je kunt mij hiervoor mailen naar: hallo@irisvandersteen.nl
of bellen op: +31 6 42 89 97 34

Wil je een keer gratis kennismaken?

Als je iemand zoekt die jouw medewerkers kan coachen is het fijn om te weten of diegene bij je bedrijf past. Daarom kom ik graag een keer bij je langs om kennis te maken. Hierbij kunnen we elkaar leren kennen, vertel ik op welke manier ik je medewerkers kan helpen en kun je je vragen stellen. Zo kan je een weloverwogen keuze maken. Blijk ik niet de juiste persoon voor jou te zijn? Geen enkel probleem.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in
Vrijblijvend kennismaken?