Vastzitten in je loopbaan

Twijfel je over je huidige baan? Heb je geen idee hoe het komt dat je het niet meer naar je zin hebt? Vind je het lastig om te bepalen wat je wel graag zou willen?

Twijfel je over je huidige baan? Heb je geen idee hoe het komt dat je het niet meer naar je zin hebt? Vind je het lastig om te bepalen wat je wel graag zou willen?

Twijfel je over je loopbaan?

Het is heel normaal om te twijfelen over je huidige baan. Maakt het je nog wel gelukkig? Zie je dit jezelf heel je leven doen? Hoe komt het dat je er aan twijfelt?

Binnen de 1-op-1 coaching maken we de antwoorden op deze vragen duidelijk. We brengen in kaart welk stukje niet bij je past of wat je mist. Samen kijken we of dit op een andere manier binnen je huidige baan te realiseren valt of bekijken we andere opties. Weet je ergens wel wat je wilt maar durf je de stap niet te maken?  

Ik weet als geen ander hoe spannend het is om het roer om te gooien. Het voelt alsof je in één keer in het diepe springt. Samen maken we deze stap voor jou behapbaar en als dat nodig is werken we aan extra vaardigheden die je helpen bij je nieuwe uitdaging.

 

Hoe kan het anders?

Weet je dat het anders moet maar kom je er zelf niet aan toe om te veranderen?

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Mijn werkwijze voor particulieren

Naar een psycholoog gaan is niet iets wat je dagelijks doet. Wat is de 1e stap? Hoeveel sessies heb ik nodig en hoe verloopt het traject? Allemaal vragen waar ik je graag antwoord op geef.

Bekijk mijn werkwijze

Wil je een keer gratis kennismaken?

​​Praten over jouw persoonlijke obstakels doe je graag met iemand waar je je goed bij voelt. Ik wil deze zoektocht zo makkelijk mogelijk voor je maken en bied voor al mijn sessies altijd een vrijblijvend online kennismakingsgesprek aan. Hierbij kunnen we elkaar leren kennen, kun je je vragen stellen en een weloverwogen keuze maken. Blijk ik niet de juiste persoon voor jou te zijn? Geen enkel probleem.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in
Vrijblijvend kennismaken?