Voor ondernemers

Je herkent het vast wel, als ondernemer komt er veel op je bordje terecht. Je moet zorgen voor voldoende klanten en inkomsten, je houdt graag iedereen tevreden en productief, je wilt je financiële administratie niet laten versloffen en daarnaast wil je ook nog tijd vinden om jezelf te ontwikkelen.

Als ondernemer krijg je te maken met veel druk. En die druk kan ervoor zorgen dat je soms niet meer helder kunt nadenken. Je verliest je creativiteit en je focus. De belangrijkste tools die je als ondernemer nodig hebt.

Het resultaat is vaak dat je nog harder gaat werken, minder overzicht houdt en zo verder in de problemen komt.

Op zulke momenten zou je wel graag een ‘resetknop’ willen hebben. Even er tussen uit. Maar het werk blijft zich maar opstapelen en de verantwoordelijkheden lijken met de dag groter te worden.

 

Hoe kan het anders?

Iedereen heeft wel eens een mindere dag, waar creativiteit en focus ver te zoeken zijn. Maar als het je in de weg gaat zitten, is het echt tijd om ermee aan de slag te gaan. Met kleine aanpassingen, kan je leven er al een stuk anders uit zien. Maar hoe begin je daarmee?

Stressklachten zijn niks om je voor te schamen. Oude- en jonge mensen, vrouwen, mannen, stratenmakers en advocaten. Ze gaan allemaal naar de psycholoog. Je leert namelijk niet op school hoe je met gedachten, gevoelens en stress moet omgaan. Maak de stap naar hulp niet onnodig groot.

Herken je jezelf in dit verhaal? Laat mij je dan helpen! Dat kan preventief, maar ook als je al klachten ervaart. Blijf er niet mee in je hoofd zitten en doe er iets aan. Ik heb al tientallen ondernemers geholpen zoals jij. Ik ben serieus wanneer het moet, direct wanneer je dit nodig hebt en wat luchtigheid mag in mijn aanpak zeker ook niet ontbreken.

Wil je een keer gratis kennismaken?

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Wil je een keer gratis kennismaken?

​​Praten over jouw persoonlijke obstakels doe je graag met iemand waar je je goed bij voelt. Ik wil deze zoektocht zo makkelijk mogelijk voor je maken en bied voor al mijn sessies altijd een vrijblijvend online kennismakingsgesprek aan. Hierbij kunnen we elkaar leren kennen, kun je je vragen stellen en een weloverwogen keuze maken. Blijk ik niet de juiste persoon voor jou te zijn? Geen enkel probleem.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in
Vrijblijvend kennismaken?