Werkwijze voor particulieren

Oude- en jonge mensen, vrouwen, mannen, stratenmakers en advocaten. Ze gaan allemaal naar de psycholoog. Je leert namelijk niet op school hoe je met gedachten en gevoelens moet omgaan. En voor je het weet, worden je klachten groter en zit je er midden in. Niks om je voor te schamen dus. Maak de stap naar hulp, in je hoofd niet onnodig groot.

Oude- en jonge mensen, vrouwen, mannen, stratenmakers en advocaten. Ze gaan allemaal naar de psycholoog. Je leert namelijk niet op school hoe je met gedachten en gevoelens moet omgaan. En voor je het weet, worden je klachten groter en zit je er midden in. Niks om je voor te schamen dus. Maak de stap naar hulp, in je hoofd niet onnodig groot.

Om er zeker van te zijn dat ik de juiste persoon voor jou ben en ik je kan helpen heb ik de optie voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we waar je tegenaan loopt en kan ik al je vragen beantwoorden.

Je geeft aan of je met mij een traject aan wilt gaan. Wil je het niet, geen probleem 🙂 Indien we wel gaan starten kijken we samen in welke frequentie we de sessies willen laten plaatsvinden en wanneer. De sessies kunnen zowel online als fysiek in mijn praktijk in Rotterdam aan de Noordsingel plaatsvinden.

We beginnen met de sessies. De eerste sessie gaat vaak nog wat dieper in op jouw achtergrond om zo een nog completer beeld te schetsen van jouw situatie.

Tussentijds evalueren we hoe het gaat zodat we zeker weten dat we de juiste stappen zetten en je tevreden bent over jouw traject.

We sluiten het traject af of bouwen het langzaam af door de frequentie te verminderen.

Belangrijk om te weten

In Nederland wordt de zorg alleen vergoed wanneer er sprake is van een officiële diagnose. Ik richt mij op mildere klachten die geen officiële stoornis zijn. De zorg wordt daarom niet vergoed. Je betaalt het traject zelf of het wordt betaald door je werkgever.

Houd er rekening mee dat wanneer je wel een diagnose hebt en via de huisarts bij een andere psycholoog start je alsnog je eigen risico moet betalen.

Om bij mij te starten heb je geen verwijzing van de huisarts nodig en kun je dus direct terecht. De coachingsgesprekken vinden plaats via beeldbellen of buiten in de omgeving van Rotterdam.

 

Bij welke klachten kan ik je niet helpen

  • zware depressie
  • persoonlijkheidsproblematiek
  • eetstoornissen
  • een psychose
  • zelfmoordplannen
  • een complex trauma
  • als je medicatie nodig hebt

Herken je je in bovenstaande gevallen? Neem dan altijd contact op met je huisarts.

Twijfel je? Neem gerust contact op via het gratis kennismakingsgesprek of stuur mij een berichtje via whatsapp. 

 

Praktische informatie

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 08.30 tot 16.30.

Tarief voor particuliere cliënten: €120
Tarief voor zakelijke cliënten: €135 (btw vrijgesteld)

Dit tarief dekt:

  • Een sessie van 45 minuten
  • 15 minuten voorbereidingstijd
  • 15 minuten naslagwerk

 

Benieuwd naar meer?

Wil je graag meer te weten komen over een traject? Boek hier een gratis kennismakingsgesprek.

In de media

Regelmatig deel ik mijn tips en inzichten over millennials op verschillende nieuws kanalen..

Wil je een keer gratis kennismaken?

​​Praten over jouw persoonlijke obstakels doe je graag met iemand waar je je goed bij voelt. Ik wil deze zoektocht zo makkelijk mogelijk voor je maken en bied voor al mijn sessies altijd een vrijblijvend online kennismakingsgesprek aan. Hierbij kunnen we elkaar leren kennen, kun je je vragen stellen en een weloverwogen keuze maken. Blijk ik niet de juiste persoon voor jou te zijn? Geen enkel probleem.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in
Vrijblijvend kennismaken?